Strijdbaar.

Ik ben strijdbaar. Ik heb er geen actieve herinnering aan. Dat herinner ik mij niet. Dat is een verkeerde herinnering bij mij. Ik ga ervoor in het belang van mijn dierbaren. Ik wil graag mijn dierbaren maximaal bevoordelen. Ik begrijp de kritiek niet helemaal, helemaal niet. Ik strijd voor de gewone burger die “tekort” komt, dakloos is, aan de uitkeringsmem hangt, ik ga ervoor, ik ga niet de handdoek gooien, in tegendeel, ik ben strijdbaar. Mijn  vrinden steunen mij van voor tot achter, zij vinden dat ik goed bezig ben voor Nederland, voor mijn partij voor mijn vrinden, Ik ga ervoor, ik ben strijdbaar. En dan dit bericht op Goeje Vrijdag, te gek voor woorden, op Goeje vrijdag. Op Goeje vrijdag mij hun ze steun ontzeggen, ik ben strijdbaar tot op het bot. Groningen? aan mijn hoela, toeslagen? aan mijn hoela, en alle andere zaken? aan mijn hoela. Ik ben strijdbaar, in slandsbelang want er is een crisis. Ik heb persoonlijk, op advies van de wetenschappers, de horeca gesloten, zal ze krijgen deze alcoholverslaafdmakers, mooi niet dat hun ze terras open kunnen gooien. Liever met hun zu allen in het Park, where-ever. Ik ga voor de NL-BV, ik sta voor etter, ongerief en leugens. Waarvan actie.