Please to meet you …

Yes, please to meet you, moet van de Rolling Stones zijn dat kan niet anders want daar ken ik deze titel van. Marian loopt binnen, that means, Marian komt in mijn wereld, ik ontmoet een nieuw wezen, een nieuw iemand. Wat is er aan de hand?  Weinig en ook veel, een nieuw iemand die meedoet in mijn wereld en ook nog een mening heeft, best storend want dat betekent dat ik op mijn quivive moet zijn, sjiek woord voor “alertheid”. Ik ga in de “ik luister mode”, altijd goed, mijn mening kan ik altijd later nog inbrengen in de vragende zin: “Whatsapp is toch van Facebook?”. En Telegraaf is van die Rus, wat was zijn naam ook al weer?

Tenslotte hebben we nog Signal, opgericht door een oud-werknemer van Whatsapp. Dat moet betrouwbaar zijn, dat kan niet anders.

Heel betrouwbaar vind ik Popa Chubby, een Amerkaan uit de Bronx die muziek maakt, een gitaar kan vasthouden en daarmee enkele tonen kan produceren. Betrouwbaar zeker.

Ach, de wereld is klein ….