Tja ….

Tja … het begin van deze pagina. Wordt vervolgd … Nu dus 17 januari 2021, er is nieuws …het Kabinet is gevallen, Wiebes definitief uit de politiek, heel goed nieuws, Asscher ook weg, vrij baan voor oude / nieuwe leiders. Ik mis “Rutte weg”. Ik mis ook “Corona weg”.

In de Bulgarenkwestie, ongeveer 6 jaar geleden, je weet wel miljoenen kwijt aan huurtoeslag richting malafide Bulgaren die ons systeem doorzagen en misbruikten , werd ik geconfronteerd met de “Zaak Gedupeerde”. Nu onmiddelijk ontvangen huurtoeslag terugbetalen en geen huurtoeslag meer want “Uw wonen is niet zelfstandig”. De informatie op de site van de Belastingdienst geeft aan dat mijn zienswijze correct is in deze, zeker sprake van zelfstandig wonen dus recht op huurtoeslag. Alleen de belastingambtenaar ter zake is nog niet overtuigd. Heel wat tijd later bekent de “ambtenaar” dat ik gelijk heb met mijn bezwaar in deze. Halleluja. Jaren later popt de toeslagaffaire op. In mijn lage zit bedenk ik dat ik de situatie voor de “Gedupeerde” door mijn vastberadenheid toendertijd heb kunnen ombuigen van “uitzichtloos” naar “de belastingdienst heeft ongelijk”. Waarvan acte.