Liefde voor de wijnen van Mendoza.

In 1982 reisden mijn partner en ik door Argentinie. Liftend werden wij meegenomen door Philo Reig die in Mendoza een electronicazaak had. Wij waren op zoek naar een camping die er niet bleek te zijn. Philo bood ons aan om bij hem te logeren want hij had toch voldoende ruimte. Zo gezegd zo gedaan. Een eis om te kunnen verblijven bij Philo was dat wij de “zogenaamde huiswijn” zouden nuttigen. Dit bleek een redelijk dure wijn te zijn die wij zelf niet zouden (kunnen) kopen. Maar ja, je past je aan en we werden al snel verliefd op de lekkere Argentijnse wijn van Philo. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij vanaf dat moment, in Nederland, heel veel Argentijnse wijnen drinken vanwege de smaak maar ook vanwege de nostalgie. Liefde voor de wijnen van Mendoza is de liefde die ik wil investeren in de relatie met u als klant. Samen gaan we ervoor en komen we tot de beste oplossing voor uw probleem.