Dankbaar

Klant van 85 belt en is helemaal over zijn toeren. Internet doet het niet, de email komt niet binnen en de webshops kunnen niet bezocht worden zo vlak voor de feestdagen. Help, kun je komen? “Ik realiseer mij dat het ook voor jou weekend is, maar wil je een uitzondering maken?” Tuurlijk maak een een uitzondering, het is zelfs regel dat ik iemand die niet zonder internet “kan” help in het weekend en dus ruk ik uit. Na een klein onderzoek vind ik het probleem en komt internet weer “in beeld”. Mijn klant is zielsgelukkig, zijn partner trouwens ook. Na nog een kopje koffie keer ik weer huiswaarts en ben ik dankbaar dat mijn klant het zo gewaardeerd heeft dat ik zijn internetprobleem in het weekend kwam oplossen. Daar doe ik het voor. Natuurlijk stuur ik ook een factuur want alleen van lucht kan ook ik niet leven.